Expertise

"De ontwikkeling van technologie gaat heel snel - Apparaten worden slimmer en zijn steeds meer 'connected'. Wij zijn de experts die u kunnen helpen in deze nieuwe wereld. Wij brengen het beste dat technologie kan bieden, afgestemd op uw behoeften en levensstijl en nog betaalbaar ook. "

Het bedienen van de apparaten in uw huis zal zo eenvoudig zijn als bijvoorbeeld het inschakelen van uw televisie door te zeggen. Of het inschakelen van uw verlichting door alleen te zeggen.

Meer info

Over ons

We zijn gedreven en gepassioneerd over technologie en de impact ervan op ons leven.

Onze visie is om het beste te bieden dat mogelijk is in ieders huishouden en uw dagelijks leven hierdoor meer comfortabel, prettig en veilig te maken.

Wij maken geen eigen producten of software, maar we werken samen met de meest innovatieve bedrijven van wereldklasse op het gebied van home automation. Waar wij ons op richten, is om deze producten aan te passen aan uw persoonlijke behoeften en er een "Smart Home" solution te maken.

Upgrade uw huis

Bent uw van plan uw huis up te graden? Of wilt U ervaren wat de technische mogelijkheden van vandaag kunnen betekenen in uw huis? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u in een vrijblijvend gesprek kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn.

Bedrijven

Wij bieden gespecialiseerde oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven. Maak kennis met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Neemt u gerust contact met ons op.expert@home-automationexpert.com - 0031 647312093

Assistive Domotics

Domotica draagt bij aan een kwalitatief leefbare omgeving voor ouderen en mensen met een beperking die graag op zichzelf willen blijven wonen. Door het combineren van diverse mogeijkheden die domotica biedt, kunnen zorgverleners meer zicht krijgen op de levensomstandigheden van diegenen die zorg behoeven. Hierdoor wordt veilgheid en zorg gegarandeerd.

Our Focus Areas:

  • Well Being monitoring
  • Home Sensor Monitoring
  • Security & Safety

Graag werken we met u samen om te inventariseren welke behoefte er is voor domotica. Dit doen we door naar u te luisteren en samen te werken als familielid en zorgverlener.

Onze merken